شناسهٔ خبر: 227441 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

مهاجرانی: وزارت راه و شهرسازی در مدیریت سفرهای اربعین نقش محوری دارد

فاطمه مهاجرانی فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با تأکید بر نقش محوری وزارت راه و شهرسازی در مدیریت سفرهای اربعین، گفت این وزارتخانه با هماهنگی ستاد اربعین اقدامات لازم را به انجام می رساند.مهاجرانی در مورد وضعیت بنزین گفت: دولت برنامه‌هایی برای مدیریت مصرف بنزین و بررسی پیشنهادهای مقابله با قاچاق سوخت در دستور کار دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در حاشیه مراسم بزرگداشت امام مجاهد شهید و نکوداشت بانوان شهید جنگ های تحمیلی اخیر در جمع خبرنگاران درباره لنج‌های آسیب‌دیده گفت: فردا در جلسه دولت، گزارش سفر را ارائه خواهم کرد و طبیعتاً در آنجا درباره این موضوع نیز بحث و بررسی خواهد شد و مراکز تصمیم‌گیرندهاز جمله ستاد بازسازی، نظرات خود را ارائه خواهند کرد.

برنامه دولت برای سفرهای اربعین و مدیریت مصرف بنزین

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره نظارت بر سفرهای اربعین اظهار کرد: در مورد سفرهای اربعین، وزارت راه و شهرسازی به‌عنوان یکی از متولیان اصلی، با هماهنگی ستاد اربعین که زیر نظر وزارت کشور فعالیت می‌کند، اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
وی درباره موضوع بنزین گفت : ما حتماً به راهبردهایی در حوزه مدیریت مصرف بنزین نیاز داریم؛ همان‌گونه که می‌دانیم، دولت بنزین را با همراه با پرداخت یارانه به مردم عرضه می‌کند.

مهاجرانی ادامه داد: بنابراین بدیهی است که برای تراز کردن بنزین، باید راهکاری انتخاب شود و این موضوع قطعی و یقینی است و حتماً در این زمینه با دقت، شفافیت، صراحت و صادقانه، همانند دفعات پیش، موضوع را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

بررسی پیشنهادهای استانداران جنوبی برای مقابله با قاچاق سوخت

سخنگوی دولت درباره موضوع قاچاق سوخت نیز اظهار کرد: اختلاف قیمت سوخت با آن طرف مرز باعث وجود قاچاق سوخت شده است. وی ادامه داد: استانداران جنوبی کشور پیشنهادهایی در این زمینه ارائه کرده‌اند که طبیعتاً بررسی خواهد شد و با توجه به مقدورات اجرا خواهد شد.